Mai Tai helemaal terug

Tussen 15 en 17 uur wordt het weer genieten
Deze keer een interview met Mai Tai – ze zijn weer helemaal terug
 
De groep bestond uit drie Nederlandse (in Suriname en de Antillen geboren) vrouwen, Jetty Weels, Mildred Douglas en Caroline De Windt. Douglas was eerder lid van de formatie Fruitcake. Midden jaren tachtig scoorde Mai Tai in Nederland diverse hits en boekte ook successen in Europa en Amerika. Ook waren ze te horen als achtergrondzangeressen in de hit Kronenburg Park (1985) van Frank Boeijen.


Na een pauze maakte Mai Tai in 1993 een comeback in een andere samenstelling. Het succes viel echter tegen. De singles It’s Not Over, Are You For Real en Afrodisiac flopten, waardoor de groep opnieuw stopte in 1997. In 2004 waagt de groep het nogmaals, startend met een Songfestival-avontuur. Het trio kwam echter niet verder dan de voorrondes.
In augustus 2007 maakte Mai Tai bekend na twintig jaar met een gloednieuw album te komen. Het schijfje bevatte recent materiaal en een aantal oude hits. In hetzelfde jaar bereikte het trio driemaal de Single Top 100. Een nieuwe versie van 'Body & Soul' werd een clubhit werd in Engeland.


In 2011 werd een derde comeback gemaakt met de première bij het Disco Legends festival. Door terugkeer van zangeres Carolien De Windt zijn twee van de drie originele zangeressen in de groep verenigd met als derde zangeres Eve L’Kay.  Jetty is vanmiddag te gast bij AmsterdamFM.
 
Anco van Hal, bekend van modellen bureau en populaire wetenschappelijke weblog komt ook langs
En het radio -debuut van Nathalie Malgorzata. Een enorm talent dat binnenkort gaat doorbreken- Ze zingt drie liedjes die zelf de meest rustige vogel nog wild maakt.

 

 
.

Comments are closed.