Ladies Buitenspel: een voorstelling over voetbal

BUITENSPEL_WEB_VERSIE_2Waar was jij tijdens het WK 2014? Misschien wel bij de voorstelling Ladies Buitenspel in het Apollo First Theater, want goed nieuws voor mensen met stadionvrees, chronisch balverlies en een gezonde dosis desinteresse in welke opstelling dan ook. Voor iedereen die zin heeft in een zomer zonder voetbal-uitslag. Frisse geluiden over trappen of getrapt worden, fluiten of befloten worden en de overeenkomsten tussen voetbal en carnaval.

 

Anderhalf uur lang een geestverlichtend, vrolijk alternatief met Mylou Frenken, Gerrie van der Klei, Anouk van Nes en Mirthe Bron. In de pauze van de voorstelling, in dit geval de rust, interviewt voetbalfanaat Frénk van der Linden bekende gasten over hun liefde voor of afkeer van het voetbal. Dit zijn onder andere André van Duin, Annemarie Oster en Hans van Willigenburg.

 

In gesprek met presentatrice Amber Roner vertelt actrice Anouk van Nes alles wat ze inmiddels weet over dit spelletje waar deze maand de hele wereld voor op z’n kop staat.

 

De voorstelling Ladies Buitenspel is nog te zien op 4, 10, 11 en 12 juli 2014 in het Apollo First Theater.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?