‘Listen’ thema Amsterdam Gay Pride 2014

Listen is het thema geworden voor de Amsterdam Gay Pride van 2014. Dit heeft Irene Hemelaar gisteravond bekend gemaakt op een overvol startfeest in Amsterdam Zuid Oost. De party was ondanks het slechte weer een groot succes. Velen hadden de moeite genomen van uit het centrum naar Cafe 100% ZO te komen op het Bijlmerplein. Hier werd ook afscheid genomen van de oude ploeg van Pro Gay. Deze heeft de Pride de afgelopen jaren stevig op de kaart weten te zetten. Zo wordt bestuurder Hugo Braakhuis o.a vervangen door Frits Huffnagel

Tropenjaren
Bestuurder George Steltman (penningmeester) beaamde tegenover AmsterdamFM dat je gerust van 7 tropenjaren mocht spreken. Ondanks de afsplitsing van AGP met Irene Hemelaar, die door mag gaan met het jaarlijkse evenement, besloot Steltman hier toch aanwezig te zijn om zo die bijzondere periode af te kunnen sluiten.
Verder werd bekend dat bestuurder Hugo Braakhuis (ProGay) wordt ‘vervangen’ door Frits Huffnagel die nieuw zal toetreden tot het bestuur van AGP

Geen list
Voor alle duidelijkheid we hebben het hier over het Engelse woord voor Luister! In welke vorm dit allemaal gegoten gaat worden is binnenkort te lezen op de vernieuwde site van AGP.

De Amsterdam Gay Pride 2014 vindt plaats van zaterdag 26 juli tot en met zondag 3 augustus met de Botenparade op zaterdag 2 augustus. Aanmelden voor deelname aan de Botenparade kan vanaf begin februari via www.amsterdamgaypride.org.

Tags: ,

Leave a Reply