LIVE: Goedekleedjes met Arbeid van de Dag, Bouwplaats Festival en Behoud de Begeerte

Om 15:00 uur kun je weer naar ons luisteren op Amsterdam FM via de live stream, ether 106.8 0f kabel 103.3.

Arbeid van de Dag

In aanloop naar de Dag van de Arbeid op 1 mei, staat de hele maand april in de Brakke Grond in het teken van de toekomst van arbeid. Een voorstelling, expositie (foto), talkshow en ook een aantal design gerelateerde onderdelen door de samenwerking met Droog.  Onze eigen tip in het programma is de Luisteravond – Arbeidsvitaminen anders. Een avond waar je even niets moet, enkel achteroverleunen en luisteren naar radioverhalen over de vrijheid van freelancen versus de zekerheid van een vaste baan.

Bouwplaats Festival

Het zal je niet zijn ontgaan dat het hele Volkskrant gebouw op dit moment is gehuld in steigers voor de verbouwing tot het Volkshotel. Dit weekend, 29 en 30 maart, vult het Bouwplaats Festival de nog lege hotelkamers en andere lege ruimtes met creatief talent uit het pand en andere initiatieven uit de stad. David gaat op onderzoek en zoekt uit wat er te gebeuren staat.

Behoud de Begeerte

Ain't no party like a literary party. Dat dachten ze ongetwijfeld toen de Vlaamse organisator van literaire voorstellingen, Behoud de Begeerte, haar dertigste verjaardag besloot te vieren. Jeroen Olyslaegers werd als eens ontslagen voor het organiseren van tequilaparty’s op het dak van de universiteit. Ook auteur Joost Vandecasteele staat te boek als enfant terrible. Prima gezelschap tijdens de verjaardag van Behoud de Begeerte op zaterdag 5 april in de Brakke Grond.

Presentatie: David Hakvoort, Cheima Bouziane en Sanne van de Kraats
Regie en techniek: Vladimir en Anne-Fleur Huiskamp

Beeld: Expositie #Arbeid van de Dag via de Brakke Grond.

Comments are closed.