Luister hier alle interviews van ADE 2018 terug

Misschien ben je net ontwaakt uit je ADE-coma of sta je alweer in de rij voor het eerstvolgende halloweenfeest. ADE ligt alweer een weekje achter ons, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Een overzicht van alle interviews die Oscar van Oorschot deze en vorige week uitzond in de OsChart.
 

 

Kav Verhouzer

Kav Verhouzer is dit jaar definitief doorgebroken met Stap voor Stap die maar liefst 11 weken op nummer 1 stond in de OsChart. Op Daybreaker, het allereerste ADE-feestje op de vroege woensdagochtend, sprak hij met Oscar.

Brooks

Brooks, ook wel bekend als Thijs Westbroek, is een van de grootste producertalenten van het moment. Hij is niet uit de OsChart weg te slaan, heeft al drie samenwerkingen met Martin Garrix op zijn naam staan en twee met David Guetta. Oscar zocht hem op op de STMPD Label Night.

CMC$

CMC$, kort voor See Me Counting Stacks, zat bij Martin Garrix in de klas op de Herman Brood Academie. Achter de schermen werkte hij al mee aan de Martin Garrix’ monsterhit In the Name of Love, maar gaat op dit moment ook zelf erg lekker met het nummer X’s. Oscar zocht hem op.

Julian Jordan

Op zijn zestiende brak Julian Jordan door toen hij samen met Sander van Doorn het nummer Kangaroo uitbracht. Ook maakte hij meerdere tracks met Martin Garrix. Momenteel staat hij hoog in de OsChart met Never Tired of You en daar wilde Oscar alles over weten.

W&W

Willem van Hanegem (junior) en Ward van der Harst hebben hun sporen in de dj-scene al ruimschoots verdiend. Ze hebben hun platenlabel Mainstage Music opgeheven en zijn een nieuw project gestart: Rave Culture.

Fedde le Grand

Al meer dan 12 jaar is Fedde le Grand een begrip in de dance-industrie. Oscar besprak met Fedde onder andere of het overlijden van Avicii en de ingelaste break van Hardwell invloed hebben gehad op de keuzes die hij nu maakt.

MOTi

Hij is misschien wel de onbekendste bekende dj van ADE. Hij werkt mee aan tracks van onder anderen Martin Garrix, Major Lazer en Tiësto, maar niemand kent hem eigenlijk echt. Tijd om MOTi te leren kennen.

Maurice West

Maurice West is een opkomend dj-talent. Hij is pas 22, maar heeft al samengewerkt met Hardwell, W&W en KSHMR. Oscar sprak met hem tijdens ADE en ontdekte zijn geheim…

Jay Hardway

Jay Hardway, echte naam Jobke Heiblom, heeft een druk ADE-schema. Alleen in de nachten had hij deze ADE al zeven shows. Desondanks had hij op de vroege donderdagochtend nog even tijd voor AmsterdamFM.

Afro Bros

Maar weinig mensen hebben van ze gehoord, maar hun producties kent iedereen. Zo hebben zij de hit Energie van Ronnie Flex geproduceerd en zijn ze internationaal doorgebroken met X van Nicky Jam en J Balvin, die inmiddels al meer dan 1,3 miljard keer is bekeken op YouTube. Oscar wilde deze jongens graag wat beter leren kennen.

Deepend

Deepend begon als Amsterdams-Roermonds duo en scoorden een internationale hit met hun remix van Matt Simons’ Catch and Release. Sinds kort bestaat Deepend nog maar uit één persoon. Oscar wilde graag weten hoe hun ADE eruit zag.

Trobi

Hij is pas 18 jaar, maar hij kan alles. Hij maakt stampende danceplaten, maar produceert ook beats voor Nederlandse rappers. Oscar interviewde het multitalent Trobi.

Mike Williams & Friends

Het laatste feestje tijdens ADE vond in de nacht van zondag op maandag plaats bij Mike Williams & Friends in de Jimmy Woo. De echte diehards gingen hier nog één keer los. Maar… moesten die feestgangers niet gewoon werken de volgende ochtend?

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?