Lunchtheatervoorstelling Happy Birthday Mammie in première

Happy Birthday Mammie is een zwarte komedie over een echtpaar met een moeder als prominente derde… Wanneer een echtpaar met bloemen hun jarige (schoon)moeder bezoekt is Mammie verdwenen. Man wil weg, Vrouw wil wachten: 'Gelijk heeft ze, we waren ook laat. De spoorwegen, altijd vertraging. Valt er geen trein uit of om, valt er wel een station af. Het is mooi weer, wat zal je binnen zitten? Dan wachten we maar even…' En wachten blijven ze. Ze zullen wel moeten, het duurt nog eeuwen voor de volgende trein komt. Er is geen bereik, geen vaas en waar is eigenlijk het personeel? In the middle of nowhere, veroordeeld tot elkaar, houdt Mammie hen in de tang. Zelfs als ze spoorloos is. Een nieuwe, schrijnende zwarte komedie van Moniek Kramer.
 

In Kunst & Cultuur sprak presentatrice Amber Roner met Moniek Kramer over de lunchvoorstellingHappie Birthday Mammie. Een zwarte komedie over een echtpaar met een moeder als prominente derde met in de hoofdrollen: Raymonde de Kuiper en Raymond Thiry.

 

De première van de voorstelling Happie Birthday Mammie is 14 februari, maar daarna tot en met  7 maart te zien in Theater Bellevue

Comments are closed.