Maak kans om live je vraag te stellen aan een Ajax speelster

De Ajax Vrouwen spelen op vrijdag 20 november thuis tegen PSV. Deze wedstrijd staat in het teken van de 100ste wedstrijd van de Ajax Vrouwen. De mannen van Wedstrijdritme zullen live vanaf Sportpark de Toekomst met een mobiele studio verslag doen van deze speciale wedstrijd.  Zij zullen dan te horen zijn van 18.00 tot 23.00. Tijdens de uitzending zullen zij behalve muziek veel aandacht besteden aan de Ajax Vrouwen. Zo zullen zij enkele verrassingen hebben voor de speelsters, komen er gasten en prominenten langs en na afloop zullen de speelsters en de technische staf aanschuiven bij hun aan tafel.

Heb je er nou van gedroomd om ooit eens live op de radio jouw vraag te stellen aan een Ajax speelster? Dat kan!

Na afloop van de wedstrijd Ajax – PSV geven de mannen van Wedstrijdritme 3 prijswinnaars de kans om hun vragen te stellen aan hun favoriete Ajax speelster. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud, van jongen tot meisje tot aan volwassenen.

Het enige wat je ervoor moet doen is je naam + leeftijd te mailen naar prijsvraag_ajaxvrouwen@hotmail.com. In de mail zet je dan de naam van de speelster die je graag zou willen interviewen en waarom je die speelster wilt interviewen. Dit kan je doen tot uiterlijk zaterdag 14 november. Uit alle inzendingen loten de mannen van Wedstrijdritme 3 winnaars, die dan vervolgens op vrijdag 20 november na afloop van de wedstrijd hun vragen live in de studio mogen stellen aan hun idool.

9c01902e-380d-4bf1-b0ee-c5e1939086e6_Selectiefoto_Ajax Vrouwen_560X315

 

 


More Berichten for Show:

Leave a Reply