Maak kans op een DVD van de documentaire over Zlatan Ibrahimović

VOETBAL Zlatan Ibrahimović is een voetballer van ware wereldklasse. De Zweedse aanvaller wordt geregeld genoemd in één adem met voetballers als Lionel Messi & Cristiano Ronaldo. Momenteel speelt hij in Frankrijk bij Paris Saint-Germain, maar hij was in het verleden ook te bewonderen op de Nederlandse velden. Zlatan speelde van 2001 tot 2004 voor Ajax. Nu is er een documentaire gemaakt over hem.De film volgt hem van dichtbij, vanaf zijn debuut bij Malmö FF in 1999, via een turbulente tijd bij Ajax naar zijn definitieve doorbraak bij Juventus in 2005.

Vanavond kan men in de Pathé Arena  in Amsterdam de documentaire gaan bekijken over de voetballer. De film duurt 96 minuten lang en begint om 19.30 uur. Kan je er helaas niet bij zijn, maar wil je toch kans maken om de film eens te gaan zien, dan kan dat. De mannen van het sportprogramma Wedstrijdritme mogen 4x een DVD weggeven. Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder.

Stuur een mail met je naam en adres naar amsterdamfmsport@gmail.com

Stuur in de mail jouw foto met Zlatan door, of vertel aan de mannen wat jouw mooiste Zlatan moment was bij Ajax. Op zondag 21 februari maken zij de vier winnaars bekend.

 

 

 


More Berichten for Show:

Comments are closed.