Manon Wiegerink trots op medespelers van Blauw-Wit

KORFBAL Manon Wiegerink is geblesseerd geraakt aan haar achillespees in het slot van de competitie. Vanwege die blessure kon zij niet spelen in de finale voor de 3e plaats in de Ziggo Dome met Blauw-Wit. Over die spanning vertelt ze aan Wedstrijdritme verslaggever Wouter Bouwman. “Er zit natuurlijk een verschil tussen op het veld staan en langs de kant, dat zeker. Maar ik heb een medaille om mijn nek en daar doe je het voor. Door mijn blessure komen er weer andere opties naar voren en heb ik ook wat analyses voor Ziggo kunnen doen.”

“Het is heel raar om niet te spelen. Op het veld kan je er wat aan doen en aan de kant moet je hopen dat ze het goed doen. Dat deden ze zeker waardoor KZ/Hiltex overrompeld werd. Frank Mostard pakte Tim Bakker heel goed op en wij gooiden de ballen er heel goed in. Ik had niet meer het idee dat iemand op ging staan bij KZ om er 5 in te knallen, dus konden we het rustig uitspelen.”

“We hebben laten zien dat we een heel goed team zijn, en dat we terecht op die derde plek horen te staan. De finale gaan we zo kijken, het zal spannend worden maar PKC pakt hem uiteindelijk wel denk ik.”

Beluister hieronder het gehele gesprek met Manon Wiegerink:


More Berichten for Show:

Comments are closed.