Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour in de Kleine Komedie

Zanger en kleinkunstenaar Marijn Brouwers brengt sinds eind september een ode aan Charles Aznavour in Bon Anniversaire. Dit theaterconcert gaat op 12 oktober in première in de Kleine Komedie in Amsterdam en toert tot en met 23 december langs de Nederlandse theaters.

 

Ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Charles Aznavour op 22 mei 2014 lanceerde Marijn Brouwers het album La Bohème waarop hij voor het eerst nummers van Aznavour in het Nederlands zingt 

Voor La Bohème ging Marijn een samenwerking aan met producer Sebastiaan Koolhoven (o.a. Wende Snijders, Concertgebouw- en Metropool Orkest), Ton Snijders (o.a. Liesbeth List, Frank Boeijen) en pianist Marc-Peter van Dijk. Marijn brengt Aznavour's repertoire dichter bij het (jongere) Nederlandse publiek door middel van eigentijdse, frisse en filmische arrangementen in Nederlandse vertalingen van hem zelf, George Groot, Lennart Nijgh e.a.

 

In Kunst & Cultuur sprak presentatrice Amber Roner met Marijn Brouwers over zijn muziektheater, de première en de liedjes van Charles Aznavour.

Comments are closed.