MARLOUS: Ben (L’Oncle Soul) toe aan synchroniseren

Iedereen kent het wel, je favoriete album op je ipod of smartphone. Als ik op de fiets zit is het voor mij genieten als Ben L'Oncle Soul door mijn oordopjes klinkt. De Engelstalige nummers, maar zelfs de Franstalige zijn echte meezingers, wat je aan het zingen bent is dan nog een grote grand point d'interrogation (?). 

 

De meeste nummers van zijn album Seven Nation Army hebben een lekkere beat, belle rythme waardoor je niet stil kan blijven zitten. Een paar weken geleden toen het zonnetje niet zo scheen als de afgelopen dagen maar het met bakken naar beneden kwam, zat ik op de fiets. Ik luisterde naar zijn album en iedereen die ik tegen kwam verklaarde mij voor gek: zeiknat maar met de grootste glimlach fietsend door Amsterdam. 

 

Binnenkort komt Ben L'Oncle Soul's nieuwe album Hallelujah (J'ai tant besion de toi) uit. Het nummer Hallelujah is al te beluisteren en natuurlijk krijg je bij dit nummer ook zin in om te dansen, al helemaal na het zien van de clip. 

Kan niet wachten op zijn nieuwe album, ben (L'oncle Soul) wel weer toe aan het synchroniseren van mijn Iphone.

 

Leukste vijf nummers van Ben L'Oncle Soul naar mijn mening:

 

Back For You 
Elle Me Dit
Come Home
Soul Man
L'Ombre D'un Homme

 

Luister zijn muziek op AmsterdamFM.

 

 

 

Comments are closed.