MARLOUS: ”Vanavond Sex on Fire in Ziggo Dome”

Vanavond staan ze in Ziggo Dome, de Amerikaanse Rockband Kings of Leon! Welke nummers ze gaan spelen blijft natuurlijk een verrassing maar bij één nummer weten we het toch wel zeker, of niet?

Zoals vele mensen over de hele wereld én ook in Amsterdam ontzettend kunnen genieten van het nummer Sex on Fire van Kings of Leon zijn ze er zelf helemaal klaar mee. De drie broers Caleb, Jared en Nathan Followill en hun neef Matthew Followill treden vanavond op in Ziggo Dome Amsterdam. Of ze het nummer Sex on Fire gaan spelen? Ik weet zeker van wel, ook al hebben de Followillers daar zelf een andere mening over. In de krant The Sun geven ze aan dat ze het nummer, wat hun definitieve doorbraak was, helemaal zat zijn. Zo zei de drummer ''Ik zal enorm blij zijn als mijn seks nooit meer in vuur en vlam zal staan.'' Of hij het meent? Lijkt mij niet.

Toch blijf het nummer heerlijk om naar te luisteren en een echte meezinger. De familie is sinds 2008 niet meer te stoppen en kregen in 2010 drie Grammy Awards voor 'Sex on Fire' maar ook de hit 'Use Somebody'. 


Hier mijn top vijf nummers van Kings of Leon, welke zonder twijfel vanavond allemaal te horen zijn in Ziggo Dome:

 

1. Sex On Fire
2. Use Somebody
3. Closer
4. Be Somebody
5. Revelry

 

Luister naar muziek van Kings of Leon vanmiddag tijdens het programma Ritme van de Stad. 

 

Comments are closed.