Master You Radio: BRN_OUT en de Ondernemersbende

 

Luister hier de eerste uitzending van Master You radio

As vrijdag 3 november is de eerste uitzending van Master You radio bij AmsterdamFM live van 11-12 uur vanuit het Tropenmuseum . Ondernemers in gesprek met elkaar over ondernemen in Amsterdam en de persoon achter de onderneming. Wat zijn de criteria van succes en prettig ondernemerschap en welke kwaliteiten spelen hierin mee? Master You- self-mastering betekent meesterschap op het gebied van zelfkennis en profilering. Hoe investeren ondernemers hierin? Deze vragen worden beantwoord in gesprek met presentatrice Roeselien Wekker van Pitchyou.nl en oprichtster van het platform Master You.

Deze eerste uitzending twee ondernemers als tafelgast en één startende ondernemer die komt pitchen. Naast tafelgast MARC HARENS eigenaar van BRN_OUT is de tweede tafelgast : LAURA LINSCHOTEN – Founder ONDERNEMERSBENDE & Laèl advies.

De lancering van Ondernemersbende was afgelopen dinsdag. Na een Bachelor of Economics begon Laura Linschoten in 2009 als Commercieel & HR Manager bij Shoebaloo, waarna ze in 2013 besloot haar droom achterna te gaan: ondernemen. Met Laèl begeleidt ze ondernemers in de stappen die ze kunnen zetten om te groeien. Vanuit hier is het idee van de ONDERNEMERSBENDE ontstaan: Op dit platform bieden ondernemers diensten aan op productniveau. Dus dus geen designer maar een logo, en geen jurist maar een aandeelhoudersovereenkomst. Kortom, ondernemingen die voor elkaar van betekenis kunnen zijn, onder het motto “Doe waar je goed in bent en besteed uit wat een ander beter kan”

Master You wordt uitgezonden live vanuit het Tropenmuseum.

Presentatie: Roeselien Wekker

Tafelgasten: Laura Linschoten en Marc Harens

Comments are closed.