Master You radio | vier succesvolle ondernemers aan tafel bij AmsterdamFM

Luister hier de uitzending terug!

https://soundcloud.com/amsterdamfm2/master-you-17-november-2017?in=amsterdamfm2/sets/master-you-radio

Arturo, Ronald, Frans, radio-host Roeselien en Mascha

Deze derde uitzending van Master You radio beloofde een interessante mooie te worden en dat is gelukt.

Drie energieke , zeer succesvolle ondernemers aan tafel bij Master You Radio . In gesprek met presentatrice/ pitch expert Roeselien Wekker

  1. Arturo Massaro. Foty award winnaar van 2017.
  2. Mascha Mooy van Bye Bye Burnout
  3. Frans Zantman van Samenvijf
  • En de pitch deze week kwam van Ronald Heister van :  PR4ALL

 

Arturo Massaro Foto award winnaar van 2017. Arturo was manager bij een groot energiebedrijf. Toen hij 40 was wilde hij wat anders gaan doen. Hij kreeg in januari 2001 een bijzondere droom. In deze droom stond hij voor een groep training te geven in leiderschap en teambuilding. Hij heeft zijn baan opgezegd en geeft sinds 2002 deze trainingen. Sinds 2010 reist hij daarvoor met veel plezier de gehele wereld over.

In augustus 2011 kreeg hij opnieuw een speciale droom waarin hij de Dreamschool moest oprichten. Sinds augustus 2015 geeft hij ook trainingen vanuit de Dreamschool en helpt mensen hun eigen dromen te realiseren.

 

Mascha Mooy CEO van burn-out organisatie Bye Bye Burnout met een landelijk dekkend netwerk van coaches. Haar klanten zijn voornamelijk MKB en kennisorganisaties.

Tevens behoort ze tot de top 40 onder 40 volgens
Nieuwe Revu in 2018.

 

Frans Zantman (zie bijvoegde foto) is geboren en getogen in Friesland,  heeft bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en woont sinds 3,5 jaar in Amsterdam. Afgelopen jaren werkte hij als organisatieadviseur binnen het sociaal domein en sinds begin 2017 is hij een van de oprichters van detacheringsbureau Samenvijf.

Buiten de gebaande paden biedt hij zijn medewerkers – die gedetacheerd worden binnen zorg, welzijn en overheid – een andere werkweek met meer inhoud, waarin ze iedere week een dag vrijwilligerswerk mogen doen bij een maatschappelijke organisatie. Samenvijf biedt een nieuwe werkweek, met meer afwisseling en zingeving en bouwt tegelijkertijd mee aan een mooiere maatschappij.

Luisterde je mee? 

Luister hier naar de reportage over Popup store SPOTT van de minor Ondernemerschap van de HVA:

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?