Meisje van 14 waarschijnlijk meegenomen door loverboy

Dianka Visser (14 jaar uit Stiens), die sinds gistermiddag vermist is, is naar alle waarschijnlijkheid meegenomen door een loverboy. Volgens de moeder van Dianka is zij met een man uit Leeuwarden van Marokkaanse afkomst (om en nabij 20 jaar) vertrokken naar -waarschijnlijk- Amsterdam. De politie wil dit bericht nog niet bevestigen, maar erkent dat er een sterk gerucht is: ‘Al zijn je vermoedens nog zo sterk, je moet het wel doen met de feiten.’

De ouders lieten AmsterdamFM weten dat Dianka sinds enige tijd met de man omgaat, maar zij weten zijn naam of telefoonnummer niet. De politie weet inmiddels wel om wie het gaat. De broer van de man wordt op dit moment verhoord. Vooralsnog wil de politie de naam van de man en zijn broer niet vrijgeven.

Vriendinnetjes van Dianka hebben de man diverse keren op het schoolplein gezien. Hij kwam aanrijden in een mooie auto en was duur gekleed.

Heeft u Dianka gezien of wilt u meer informatie neem contact op met de politie van Noord Nederland op telefoonnummer 088-1671140.

Vermist_Dianka2

Tags:

Comments are closed.