Menselijk falen onthuld bij Master You as vrijdag tussen 11-12 uur!

Menselijk falen onthuld in de eerste uitzending van Master You radio van 2018!

Na jaren van onderzoek en in samenwerking met in totaal meer dan 60 internationale neurowetenschappers, neurolabs, DNA-specialisten en endocrinologen hebben Eddie Tjon Fo en compagnon Marcel Bos uiteindelijk de biochemische reden van het menselijk falen ontdekt.

De eerste vraag die wij van Master You radio onszelf dan stellen is; wat is dat dan, het menselijk falen? De tweede vraag is dan; wat gaan we hieraan kunnen doen?

In ieder geval zijn we zeer benieuwd naar het verhaal van Eddie onze tafelgast a.s. vrijdag 5 januari tussen 11-12 uur en het boek wat hij hierover schreef:  “Why of Everything”.

De bèta E-boek versie stond in september 2017 binnen 3 weken op de nummer één positie in de Amazon top 100 betaalde boeken. Op veler verzoek hebben ze hierom onlangs het e-book ook als gedrukte tastbare versie uitgebracht.

Ben je al benieuwd waar we het as vrijdag onder andere over gaan hebben? Lees hier dan alvast  gratis de preview  en laat ons weten wat je “voelde” na het lezen van het hele boek.

 

Eddie Tjon Fo

Comments are closed.