Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam begonnen

Donderdag is in Amsterdam de Mercedes-Benz Fashion Week van start gegaan. Tijdens het vijf dagen durend mode-evenement zullen bekende en opkomende ontwerpers hun collectie tentoonstellen op de catwalk. 

Het catwalkprogramma, dat plaatsvindt in de Gashouder, werd geopend door de ontwerper Mattijs van Bergen. De ontwerper staat bekend om zijn welgevormde en vrouwelijke creaties. De herfst-winter 2014 collectie viel dan ook erg goed in de smaak bij het publiek. De spectaculaire opening werd afgesloten door de Marokkaanse ontwerper Aziz Bekkaoui. De presentatie van Bekkaoui maakt met name indruk door het militaire, religieuze en Urban karakter van zijn collectie.

 

Het is sinds dit jaar dat het mode-evenement verbonden is aan Mercedes-Benz, vandaar de naam Mercedes-Benz Fashion Week. Na Milaan, New York, Londen en Parijs werd het de hoogste tijd dat ook Fashion Week Amsterdam gesponsord wordt door het automerk. Ter viering van het tienjarig bestaan van de organisatie worden er in tien dagen tijd, op tien verschillende locaties, 10 evenementen georganiseerd. En alle modeliefhebbers zijn van harte welkom!

Leave a Reply