Mo Bouchibti stopt als coach zaalvoetballers AORC

AORC, de Amsterdamse vertegenwoordiging op het hoogste Nederlandse zaalvoetbalniveau, heeft gisteravond een flink pak op de broek gekregen van titelkandidaat FCK De Hommel uit Den Bosch. In eigen hal had de formatie van Mo Bouchibti, die aangaf aan het einde van het seizoen te stoppen als foofdcoach, niets in te brengen tegen de Bossenaren die nu 9 wedstrijden op rij wisten te winnen.

Dat het inpassen van jong talent bij AORC niet zonder slag of stoot gaat blijkt wel uit de ranglijst want de Amsterdammers staan dicht bij de gevarenzone van de competitie. Een stunt zat er dan ook niet in tegen FCK De Hommel want de bezoekers, met 3 internationals en 1 ex-international, dicteerde volledig de wedstrijd. Verwonderlijk was het dan ook niet dat na het optrekken van de stofwolken op het plankier van de Sporthallen Zuid er een eindstand van 0-8 op de borden prijkten en droop de ploeg van Mo Bouchibti stilletjes af.

Na afloop sprak de geslagen coach van AORC,Mo Bouchibti,.met verslaggever Leo Giovannangelo (Radio Hoorn)

Mo Bouchibti

Mo Bouchibti die aan het einde van het seizoen afscheid neemt als coach en als Technisch Directeur aan de slag gaat bij AORC. Deze ontwikkeling en het feit dat de Amsterdammers dit seizoen een andere weg zijn ingeslagen vraagt om reactie van de voorzitter, Ronald van Teefelen,

Ronald van Teeffelen

(Met dank aan Leo Giovannangelo)

 

Leave a Reply