Fata el Moustache Morgana te gast bij #JeMoeder’s moederdag

Dit weekend staat Je Moeder, hoe kan het ook anders, in het teken van moederdag. Van 11-13uur veel muziek over, voor, naast en als een ode aan ieders moeder. Verder ontbijt Je Moeder met de mannen van Fata ‘el Moustache’ Morgana. Jonas Kraft en Stephan Kaas vertellen over Hemeltjelief. Maar ook vraagt Je Moeder waar we deze zomer kunnen genieten van hun muziek en wat hun moederdagverrassing is. Welk nummer wil jij horen voor je moeder? Heb je een lieve boodschap voor haar of heb je een leuke anekdote over moederdag? Dit deel je via twitter @AmsterdamFM@AmberRoner of #JeMoeder.

Daarnaast natuurlijk de vaste rubrieken met een update over Whatever-Dam van Rivelino Rigters, Smart&Sexy tips krijg je van Lisa Portengen en een tip uit Metha’s muziekdoos. Verjaag je kater en kom uit bed dan word je ook deze week weer verwend door je moeder op AmsterdamFM.

Heb je Je Moeder gemist?
Luister naar Metha’s mooiste moederdagherinnering.

Deze week in Metha’s muziekdoos: Bob Marley met So much trouble in the world. Onze muziekmoeder vertelt waarom. 

De mannen van Fata el Moustache Morgana waren te gast in de studio. Zij stellen zich zelf even voor en introduceren hun nieuwe videoclip van Yeah Girl

Jonas Kraft en Stephan Kaas blikken vooruit op Hemeltjelief festival op Hemelvaartsdag op de NDSM werf en er wordt voorzichtig gewerkt aan een nieuw album. 

Fata el Moustache Morgana stond na de popronde op verschillende podia. Jonas en Stephan vertellen zelf even hoe ze dat ervaarden en leggen nog een keer uit wat een Wiki Wacky is. Of eigenlijk vooral welk effect het oplevert.

Fata el Moustache Morgana verheugt zich op hun optreden tijdens Hemeltjelief. Om toch nog even stil te staan bij moederdag mocht ook Stephan een nummer aanvragen voor zijn moeder. Hij ligt zijn keuze even toe. 

Comments are closed.