Moet je horen: Carolina Mout

In deze aflevering belt Irene met twee mensen, die ze vraagt naar hun favoriete muziek en gaan we het hebben over de privacywetgeving. In de studio zit Carolina Mout, Zij is oa. de stem van vele jingles van AmsterdamFM, maar ze staat ook al 30 jaar in het theater in vele verschillende gedaanten. Zondag 17 juni kunt u van haar genieten in haar eigen Club Carolina, voor het eerst in de nieuwe locatie, in de Nieuwe KHL, de Koninklijke Hollandse Lloyd aan de Oostelijke Handelskade vanaf 16.00 . Kaarten via hun site!

Specialist van vandaag is Jan Willem Boerhout, in 2014 door vakbroeders verkozen tot IT Hero van het jaar, specialist in de retail-automatisering, Privacy en Social media. Met hem praten we over de Privacywetgeving, die vanaf 25 mei is ingegaan.

Frank van Paridon vertelt over zijn twee fotoboeken uit 2012 nav van 400 jaar Jordaan en 2013 nav 150 jaar Vondelpark en hij vertelt over de Britse Cats die hij vanaf 20 december als producent naar Nederland haalt .

Luister hier de uitzending terug:

* Boeken ‘In de Jordaan’ en het ‘Vondelparkgevoel’ voor 24,90 in de boekhandel

ieder met 500 foto’s over de leukste wijk en het mooiste park van Amsterdam

*   Londense West End show van CATS voor het allereerst in Nederland ,slechts 3 weken in het Rai theater vanaf 20 december    Voor kaarten kijk op www.catsdemusical.nl

Volgende week zijn we er weer tussen 11.00 en 12.00 in de morgen, met o.a. Bernd Duenk, die u alles gaat vertellen over de Musical FOLLIES, die hij met zijn Amateurgezelschap Amsterdam Musical uitbrengt in het Podium Mozaïek op 21, 22, en 23 juni.

Kaarten met 5 euro korting zijn te krijgen via de site van Amsterdam Musical met de code AMSTERDAMFM.


More Berichten for Show: Moet je horen!

Comments are closed.