Moet je Horen: Lone van Roosendaal, Pamela Teves en Arie Cupé

Irene Kuiper vraagt haar gasten naar hun favoriete muziek.

Haar eerste gast is Lone van Roosendaal.
Lone speelde in vele films, tv series maar vaker kun je haar aan het werk zien in het theater. Komende maand vertolkt zij wederom de vrouwelijk hoofdrol, oa naast René van Kooten in de herneming van The Bridges of Madison County.
Vorig jaar speelde ze deze voorstelling in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Deze productie van Opus One is ditmaal te zien in DelaMar van 20 juni tm 8 juli

Specialist Arie Cupé, kleinkunstarchivaris, hij heeft een enorme hoeveelheid bekend en onbekend repertoire. Maar Arie staat ook al jaren zelf op de planken, in grote producties, kleine projecten en zelfs met een solo. Ook komend seizoen gaat hij weer het toneel op, naast Liz Snoyink en Raymonde de Kuyper in het toneelstuk Kunst& Kitsch. Hij praat ons bij over Het vergeten Lied.

Pamela Teves vertolkte Bettine in de tv-serie Onderweg naar Morgen, heeft in vele theatervoorstellingen gestaan, en kreeg een Musical-award voor haar rol in de Musical Cabaret in 2009. Wat velen niet weten: zij kan tappen als de beste. Tegenwoordig werkt zij regelmatig mee aan kortlopende filmprojecten. We praten over die projecten en over de prachtige prijzen die zij voor haar acteerwerk in deze korte films heeft gekregen in binnen- en buitenland.

Moet je horen! is een programma over persoonlijke muziek, PERSOONLIJKE KEUZE’S EN VERHALEN, de actualiteit van de dag, twee gasten, 1 specialist en tips & tops voor komende week! Presentatie: Irene Kuiper.
Elke woensdag tussen 11.00 en 12.00, op AmsterdamFM, de cultuurzender van Amsterdam.


More Berichten for Show: Moet je horen!

Comments are closed.