My Baby presenteert tweede album Shamanaid in de Melkweg

My Baby presenteert tweede album Shamanaid in de Melkweg. Dit Amsterdamse trio, Cato van Dijck, Joost van Dijck en Daniel Johnston, is voortgekomen uit The Souldiers en omschrijft hun muziekstijl als 'delta trance Louisiana dub indie funk'. Ze hebben het afgelopen jaar over de hele wereld getourd na het uitbrengen van hun debuutalbum My Baby loves Voodoo in 2013. Met misschien wel als hoogtepunt het showcase festival SXSW in Austin Texas. In april dit jaar gaan ze weer op een buitenlandse tour, dit keer in het voorprogramma van blues legende Seasick Steve. Maar eerst presenteren ze hun tweede album Shamanaid op 12 maart in de Melkweg, gevolgd door een Nederlandse clubtour. 

 

 

In Kunst & Cultuur sprak Amber met Cato, Joost en Daniel oa. over wat ze afgelopen jaar allemaal beleefd hebben en over hun nieuwe album Shamanaid.

 

Wil jij kans maken op één keer twee kaarten voor de albumrelease van My Baby? Laat dan voor maandag 9 maart 2015 via twitter @AmsterdamFM of onder dit bericht op de Facebook pagina van AmsterdamFM jouw antwoord achter op de vraag: Wat betekent de naam van het tweede album van My Baby Shamanaid? 

 

In de AmsterdamFM studio speelde My Baby als radioprimeur live twee liedjes van hun nieuwe album in een akoestische versie. 

 

Mary Morgan

 

Hidden in time

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?