Het eerste netwerk event van Master You vandaag in De Tropen | Tropenmuseum

Vandaag gaan we iets heel uitdagends doen, vandaag is het netwerk event van Master You radio. 67 ondernemers hebben we gesproken het afgelopen seizoen sinds de start in november. We praten over onze onderneming maar vooral over persoonlijke ontwikkeling. Zelfkennis is tenslotte de basis van alles. -Aristoteles-

Het is het eerste grote event van Master You, en dat is dan weer de persoonlijke uitdaging voor presentatrice en oprichter van het platform Master You en radio programma, Roeselien Wekker.

“Telkens weer nieuwe dingen doen en leren. Het is spannend en interessant vanmiddag, op dit nu nog wel besloten evenement. Na de zomer zijn er plannen voor openbare netwerkbijeenkomsten in restaurant De Tropen waar vandaag het even ook zal plaatsvinden.

Interessant want er komen vijf tafelgasten van de radio uitzending spreken. Ieder met een expertise en een link met persoonlijke ontwikkeling. Thema’s die voorbij komen zijn: emotie regulatie, burn out, planning en productontwikkeling, vitaliteit en het stigma rondom verslaving.

Maar eerst nog radio maken zo direct om 11 uur weer een uitzending met deze keer als thema: media en onze (on) betrouwbare informatiestroom. Luister je mee? Live via AmsterdamFM

www.amsterdamfm.nl

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?