Nick Viergever:” Volgend seizoen meer als team gaan spelen”

Vanmiddag speelde Ajax hun laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen SC Cambuur. Vanwege moederdag kwamen de spelers het veld op aan de zijde van hun eigen moeders. Voor de rust viel er weinig te beleven in de Arena aan de kant van Ajax. SC Cambuur had het betere van het spel en was het meest gevaarlijkst van de 2 ploegen. Na de rust zagen de toeschouwers een heel ander Ajax. Viktor Fischer nam 2 goals voor zijn rekening. Lasse Schone scoorde uit een mooie vrije trap nog de 3-0. Dit was ook de eindstand. Na afloop nam Niklas Moisander afscheid van het publiek. Hij speelt volgend seizoen bij Sampdoria. Ook werden er 2 prijzen uitgereikt. Speler van het jaar werd Jasper Cillessen. Het talent van het jaar werd Anwar El Ghazi. Volgende week sluit Ajax de competitie af met een duel uit bij FC Dordrecht.

AmsterdamFM verslaggever Raoul El Ouni sprak na afloop van de wedstrijd met Nick Viergever