Nieuw op AmsterdamFM: De Mediaweek

Misschien is het je al opgevallen in de tv-gids: op maandag 31 augustus beginnen veel nieuwe televisieprogramma’s. Op AmsterdamFM begint die dag ook een nieuw programma: De Mediaweek.

In De Mediaweek bespreken Oscar van Oorschot en Maud Kuijpers elke maandag de ontwikkelingen op het gebied van radio, tv, kranten, tijdschriften, Netflix, YouTube, podcasts en ga zo maar door.

De eerste aflevering van De Mediaweek staat geheel in het teken van het nieuwe televisieseizoen. Zo spreken Oscar en Maud met Frans Klein (Directeur Video bij de NPO) over de seizoenspresentatie van de publieke omroep en het samenstellen van een programmering in coronatijd.

Daarnaast wordt er gesproken met Mark Versteden van de populaire podcast Trust Nobody. Zaterdag 5 september begint een extra jubileumseizoen van Wie is de Mol met oud-deelnemers. Wat kunnen we verwachten en wat is er al uitgelekt?

De Mediaweek hoor je vanaf 31 augustus elke maandag tussen 19:00 en 20:00 uur op AmsterdamFM. Vanwege de coronamaatregelen worden alle interviews voorlopig telefonisch gedaan.


More Berichten for Show: De Mediaweek

Comments are closed.