Zaterdag 21 juni is de officiële opening van het nieuwe pop-up restaurant Instock op het westergasterrein. “Er wordt 30 tot 50% voedsel verspilt”, vertelt Freke van Nimewegen, één van de initiatiefnemers, in AmsterdamLight. Dit restaurant serveert voedsel, in de vorm van een 3-gangen diner of een uitgebreide brunch, dat normaal gesproken al in de prullenbak had gelegen.
Luister het fragment en kom meer te weten over de bijzondere missie van Instock.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.