Nieuwe abri’s nog steeds onverlicht

foto: menne vellinga ©2013

foto: menne vellinga ©2013

De door JCDecaux aangeboden nieuwe abri’s zijn nog steeds niet allemaal aangesloten op het lichtnet. Dit blijkt na een eerste rondje langs enkele tramhaltes in het Centrum. Nu de dagen weer korter worden komt deze onverlichte situatie aan het licht.
AmsterdamFM had enkele maanden geleden al eens een storing gemeld in de Utrechtsestraat in de veronderstelling dat het hier een nazorg betrof na oplevering van de vernieuwde winkelstraat. Een servicedesk medewerkster zou de klacht doorgeven en ging er van uit dat binnen enkele dagen de ledlampjes en de posterreclame verlichting wel zou gaan branden.

Nu de duisternis aanhoudt heeft AmsterdamFM opnieuw contact opgenomen met JCDecaux. Deze heeft laten weten de gebreken nader uit te zoeken. AmsterdamFM krijgt nadere tekst en uitleg.
Op enkele plaatsen zou het aansluiten worden gehinderd door afwezige voedingskabels. Ook is er ergens sprake van vervuilde grond.
In de Utrechtsestraat spelen deze problemen niet. De vervuilde grond is daar destijds afgevoerd. En op de halte zou een voedingskabel op rol liggen.

Wordt vervolgd!

Leave a Reply