Terugluisteren: ambitieuze professionals en NLP tips bij Master You Radio

Luister hier de uitzending terug van 2 februari

Ben jij ambitieus en professioneel?  Dan wil Master You drie dingen het nieuwe format voor je doen binnen .

  1. In gesprek met ambitieuze professionals die naast hun eigen expertise een link hebben met persoonlijke ontwikkeling.

Elke vrijdag een thema die hier dieper op in kan gaan. as vrijdag gaan we in gesprek met Albert Buschgens professional eyeopener,brainchanger & mindfixer. Hij is een expert op gebied van gedragsverandering. Verandering bij jezelf persoonlijk maar ook de mensen binnen  organisaties. Wat gebeurt daar wat maakt dat situaties soms onoplosbaar lijken?

Dat binden en motiveren ging Albert heel goed af als mensen-mens. Twee van de factoren die zorgen voor verandering binnen organisaties. Na verkoop hij aan de gang gegaan met:

  • Hypnotherapie,
  • NLP,
  • Enneagram
  • Havening
  • en meer…

wat dit allemaal in houdt horen we morgen in de uitzending.

2. Een podium bieden aan ambitieuze professionals met een goed idee, product/dienst of initiatief die aandacht verdient. Deze aandacht krijgen zij in de vorm van een one-minute pitch.

 

3. Als laatste willen wij een stigma voor je wegnemen  zie ook extra tips via  het YouTube kanaal van Master You)

Het stigma rondom pitchen en zelfprofilering, door dieper in te gaan op wat pitchen nu werkelijk voor je betekent. Hoe je ervoor kunt zorgen dat jij jezelf op de juiste wijze en vooral authentieke manier kunt presenteren. Zonder het ” ja maar ik wil mezelf niet verkopen want dat past niet bij” gedoe. Daar willen wij van af.

Pitchen voor bijvoorbeeld een nieuwe baan, sociale uitdaging of missie binnen jouw eigen onderneming.

Klinkt dit interessant? Herken jij jezelf in bovenstaande situaties? Luister dan elke vrijdag naar Master You Radio en bekijk de uitzendingen in je eigen tijd via het YouTube kanaal Master You Tv.

 

Tot morgen!

Comments are closed.