Nog vijf concertbezoekers zeggen te zijn gevallen in Ziggo Dome

Nog vijf concertbezoekers zeggen te zijn gevallen in Ziggo Dome, en botten te hebben gebroken. Dit zou komen door de gladde foyervloer, meldt Het Parool. Onlangs keerde de zaal 16.000 euro uit aan een vrouw die in 2013 viel tijdens een concert. Zij liep daarbij een schouderfractuur op. Volgens Ziggo Dome zijn er maatregelen genomen om de vloer ruwer te maken. De vijf nieuwe meldingen zijn sinds gister binnengekomen bij het letselschadebureau dat de vrouw vertegenwoordigde.

One Comment

 1. Vrijdag avond jl. Een bedrijfs feest in Ziggo dome gehad. Wat leuk had moeten zijn eindigde voor mij in een nare avond.
  Helaas voel ik nu nog de pijn.
  Door dat er ijs op de vloer lag was de vloer nog gladder dan deze al was en ben ik zo hard op mijn rechterschouder geknald. Dat ik misselijk en onwel werd van de pijn en de helft van t concert achter bij de Ehbo kon doorbrengen.
  Vervolgens zit ik nu thuis met een zeer pijnlijke acuute slijmbeursontsteking.
  En ben ik gedoemd tot rust.
  Ik baal hier vreselijk van. En lees nu dat er meerdere mensen de dupe zijn van deze veels te gevaarlijke gladde vloer.
  Belachelijk dat dit zomaar kan en hier niks aan gedaan wordt.
  En dan heb ik nog geluk gehad..

  Hoogachtend, Monique van Steenbergen
  Hellevoetsluis

Leave a Reply