Ondernemers zijn concurrenten, collega’s & sparringpartners bij Master You radio

Het lukt Master You elke week om een mooie combinatie aan tafelgasten bij elkaar te hebben. Deze week weer drie tafelgasten ieder met een interessant onderwerpen die ook elkaar daarbij wat kunnen leren. Want net als bij ondernemen zelf ben je als ondernemer snel elkaars concurrent, collega en sparingspartner tegelijkertijd. Zo ook as vrijdag aan tafel bij Roeselien Wekker van Master You

 

Vrijdag gaan we in gesprek met Peggy Grefkens stiefcoach en daarbij ervaringsdeskundige waarbij deze laatste volgens haar een echte must is binnen dit werk.

De cijfers liegen er niet om, een op de drie gezinnen gaan binnen 5 jr uit elkaar. Tweede keer dus gebroken gezin en negatieve ervaringen. Stiefgoed heeft 90% positief resultaat.

Om te weten hoe lastig het leven in een stiefgezin is moet je uit eigen ervaring weten hoe het voelt om knel te zitten tussen allerlei loyaliteiten, hoe groot eigenlijk je verlangen is naar een zogenaamd normaal kerngezin En hoe je je verdriet over het verlies, schuldgevoel naar je kinderen, boosheid naar de ex allemaal nog een rol speelt. Ook schroom en schaamte speelt vaak een rol bij de volwassene in deze gezinnen. Voor de tweede keer een gezin starten en toch gaat het niet goed?!

Daarom is het zo belangrijk zegt Peggy om dit onderwerp van samengestelde gezinnen in het daglicht te zetten.  Op de website www.stiefgoed.nl vind je alvast meer over haar werk.

En dan onze tweede tafelgast en tevens niet alleen bij Master You sparringspartner
Ken je dat? Je wilt even overleggen, sparren , advies en niet meteen een coach of samenwerking aangaan. Dan is daar sparringpartner Norbert Huijzer! Tevens onze tafelgast as vrijdag bij Master You radio.
 
hij is positief, gedreven en vindingrijk. Ondernemers die steeds een stap voor blijven, directeuren die de boel bij elkaar houden en managers in complexe organisaties die er gang in houden kunnen een sparringpartner goed gebruiken. Sparren lucht op, geeft nieuwe inzichten en brengt verrassende oplossingen.
 
We zijn benieuwd naar zijn verhaal en kijk op het thema van deze week (die we nu nog even geheim houden.)
Onze derde tafelgaste maken we as donderdag bekend. Tipje van de sluier?
Tevens degene die komt pitchen blijft nog even geheim:-)

Comments are closed.