One Night Stand: Patagonia

Regisseur Flynn von Kleist is de vijfde in de serie korte films die we volgen met AmsterdamFM. Flynn is één van de talentvolle makers die met hulp van oa het Nederlands Filmfonds een film mocht maken als onderdeel van de tiende editie van de One Night Stands. Afgelopen week tijdens het Nederlands Film Festival beleefden deze korte films de landelijke premiere en in navolging daarvan worden ze uitgezonden op NPO3.

 

Flynn von Kleist is regisseur van de korte film Patagonia. Het verhaal gaat over Stella (23), Mike (25) en hun 5-jarige zoontje Noah die al lange tijd door Europa dolen. Het doel is om naar Patagonia te gaan, maar de hardheid van hun bestaan en de strijd om te overleven overschaduwt de droom.

 

Ook deze jubileumeditie volgt Amber Roner in Kunst & Cultuur de makers van deze One Night Stands. Flynn von Kleist is de laatste aan tafel en met hem praat Amber Roner over dromen, de premiere op het Nederlands Film Festival en het thema van zijn korte film Patagonia, naar een scenario van Lenina Ungari.

 

One Night Stand
Onder de titel One Night Stand presenteren NTR, VARA en VPRO dit jaar zes nieuwe films, gemaakt door veelbelovende regisseurs en talentvolle schrijvers. De films van 50 minuten zijn soms aangrijpend, soms komisch en altijd origineel. One Night Stand is een van de belangrijkste filmprojecten voor jonge, talentvolle filmmakers in Nederland. Dit jaar ging de tiende lichting in première op het Nederlands Film Festival op zondag 27 september. De films worden van 4 tot en met 9 oktober uitgezonden op NPO 3. De film Patagonia wordt 5 oktober 22.40uur uitgezonden op NPO 3. Terugkijken kan via de website van de NTR.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?