Oranjekriebels deel je met JeMoeder

Deze ochtend staat Je Moeder van 11-13uur volledig in het teken van Koninginnedag. Wat is jouw favoriete muziek van Nederlandse bodem? Of heb je een goede koninginnedaganekdote die je wilt delen? Je Moeder hoort het graag via twitter @AmsterdamFM en/of @AmberRoner. Tenslotte zijn de oranjekriebels van ons allemaal!
En bij een feest hoort muziek en zeker ook bij radio. Dus staat de uitzending in het teken van muziek van Nederlandse en vooral Amsterdamse bodem. Dus verzoeknummers zijn welkom. Er is ruimte voor de gevestigde orde, zoals de Golden Earring, Anouk, de Staat en de Jeugd van Tegenwoordig, Maar zeker ook nieuw talent komt aan bod. Afgelopen jaar waren velen te gast in Kunst & Cultuur op vrijdag. Wat te denken van Case MayfieldGerhardtChagallMa*rtenFinn Silver,Jungle by NightSophie VelineDe Stokers en SEEKA. En dit is nog maar een miniselectie.

Verder gaat Je Moeder op zoek naar talent uit onze hoofdstad. Wat te denken van het talent voor de juiste app. Ben jij ook altijd op zoek naar waar je vrienden zijn op Koninginnedag en welke feestjes je niet moet missen? Dan is de Koninginnedag app een must have voor jou! Maar natuurlijk bespreekt Je Moeder ook de verschillende feesten op en rond Koninginnedag, zoals Rumour Has It,  I Am Techno en het Rapidofestival. Bellen we met de mannen van Soul of Motown. Zij staan zaterdagavond in de Meervaart.

Tot slot de vaste rubrieken van Je Moeder. Zo geeft muziekmoeder Metha Molenaar haar wekelijkse muziektip, Lisa Portengen vertelt over Smart&Sexy en Rivelino Richters geeft een Londam/Romdam Crossover update. Mocht er dan echt nog tijd over zijn blikken we vooruit naar de spannende ontknoping in de hoofdklasse hockey en het aanstaande kampioenschap van Ajax. Kortom het wordt weer een bomvolle uitzending om je kater te verjagen en met de laatste ins- & outs over Koninginnedag in Amsterdam.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?