Os Lusitanos is helemaal klaar voor eerste bekerfinale ooit

ZAALVOETBAL De voetbalsters van Os Lusitanos spelen aanstaande vrijdag voor de eerste keer in de geschiedenis de bekerfinale. De ploeg van Karin Beverwijk neemt het op tegen de Drachtser Boys, een geduchte tegenstander. Wedstrijdritme belde alvast met de trainster, Karin Beverwijk.

“We willen zoveel mogelijk fans meenemen naar de Sporthallen Zuid. Onze vereniging bestaat uit 200 man en als iedereen dan iemand meeneemt zijn we met een mooi aantal. Ons seizoen is matig begonnen in de competitie, inmiddels hebben we ons weer kunnen terugknokken naar een tweede plek en moeten we nog één keer winnen om zeker te zijn van de play-offs voor het kampioenschap. Het is ook helemaal niet onze doelstelling om als eerste de play-offs in te gaan, bij de eerste vier is genoeg.”

“De competitie wordt steeds sterker, er komen ploegen op zoals Drachtser Boys. Er wordt hard gewerkt aan de teams in de Eredivisie. Het ligt allemaal veel dichter bij elkaar en dat is alleen maar goed natuurlijk. Wij zijn een heel ervaren team dat altijd rustig blijft, we houden het vertrouwen om elke wedstrijd te winnen.”

Aanstaande vrijdag speelt Os Lusitanos om 19.00 de bekerfinale in de Sporthallen Zuid tegen de Drachtser Boys, de toegang is gratis.

Beluister hieronder het gehele interview met Karin Beverwijk, trainer van Os Lusitanos.

 


More Berichten for Show:

Comments are closed.