Patricia Snel noodgedwongen in Amsterdam

foto collectie Patricia Snel


Patricia Snel (schrijfster) zou de hoofdstad al weer verlaten hebben om naar Singapore terug te keren tot er opeens een negatief reisadvies werd afgegeven. Haar huidige woonplaats wordt geplaagd door dikke smog. Deze worden veroorzaakt door het opbranden van oerwouden. En die overlast blijft de komende dagen nog, tot de wind draait.
Ze verblijft dus even langer in een aardig optrekje aan de Prinsengracht. Waarom ze mij aanspreek aan de tafel van de plaatselijke koffiesalon om de hoek, verrast mij. Ze zag in mij een andere ‘media man’ en dacht die spreek ik aan.

Snel blijkt een spannend boek geschreven te hebben over expats, die hebben we hier in Amsterdam, maar haar verhaal speelt zich af in Singapore. Ik besluit een kort vraaggesprek op te nemen.
Dan blijkt zij reeds een succesvolle schrijfster te zijn van meerdere boeken.

Het gesprek in m4a:snelmp3

Idem in mp3:snelmp3

Leave a Reply