Persoonlijk & zakelijke ontwikkeling to the max! Met Lisette Tol

Persoonlijk en zakelijke ontwikkeling to the max! dat is waar het vandaag over gaat bij Master You radio. En we gaan in gesprek met niet de minste op dit gebied. Lisette Tol is onze tafelgast morgen , zij heeft haar sporen ruimschoots al verdiend.

Lisette Tol is business coach en bevlogen ondernemer. Zij werkt met ambitieuze ondernemers die met hun business naar het ‘next level’ willen. Komt dat even mooi uit want vandaag praten we hier over en gaan we middels een aantal real life casussen hiermee aan de slag.

Bijvoorbeeld:

  • hoe bereik je betere balans tussen werk en privé?
  • kiezen voor groei of verbreding?
  • committent, hoe ver wil je hier in gaan?

en misschien wel meer van dit soort dilemma’s.

Lisette werkt met ondernemers die géén concessies willen doen maar een winstgevend bedrijf willen én een fijn en vrij leven. Met veel plezier heeft zij hier in de afgelopen jaren vele ondernemers mogen coachen naar betere bedrijfsresultaten én ontspannen ondernemen. Lisette coacht de ondernemers met wie zij werkt op strategie, maar óók op leiderschap. Want de basis van succes is: wie moet JIJ zijn om het gewenste resultaat te behalen?

Vandaag praten we met haar en komt een net zo bevlogen dame pitchen. Sabine Meeuwis , Personal trainster en mentale coach verbonden aan DHPT

 

Master You: elke vrijdag tussen 11-12 uur en elke maandag in de herhaling ook van 11-12 ur.

Presentatie Roeselien Wekker van Pitch You!

Comments are closed.