Compassie specialist Anand Persaud bij Master You morgen tussen 11-12 uur!

Luister hier alvast de uitzending of luister morgen live tussen 11 en 12 uur bij ons via de LUISTER LIVE knop of via TuneIn!

 

Wist je dat Nederland aan de top staat van Europese landen als het gaat om pesten op het werk? En dat we jaarlijks 1.2 miljard euro aan ziektekosten betalen die direct gerelateerd zijn aan pesten op het werk?

 

‘The Blooming Human’

Met het bedrijf The Blooming Human wil oprichter Anand Swami Persaud hierin verandering brengen. Hij vindt deze cijfers bizar en wij van Master You Radio trouwens ook!

Met behulp van vier kernwaarden komen we een heel eind. Luister de uitzending terug  om te weten welke vier dit zijn. Tipje van de sluier? Ten eerste: compassie, naar jezelf en naar elkaar.

 

 

 

In de uitzending gaan we het ook hebben over pesten in het algemeen. Initiatiefneemster Jennifer Delanovan #pestenisnietleuk hangt zometeen  aan de telefoon om hier haar visie en wellicht mening over uit te spreken.

Jennifer Delano van #pestenisnietleuk

En natuurlijk de tweede halve finale van de pitchcontest met in de battle YourFund van ronde 3 en Demolition Room van ronde 4 van de Minor Ondernemerschap HvA Welk pitchvaardigheden laten ze zien en waar zijn ze naar op zoek? Potentieel investeerders of hebben ze een ander doel met de pitch.

In ieder geval zijn al goed op weg naar een super finale van de start-ups van de HvA – Hogeschool van Amsterdam Luister je morgen ook tussen 11-12 uur tijdens #MasterYouRadio

Een spannende halve finale want we weten inmiddels wie er in de jury zitten volgende week bij de finale van deze pitchcontest en dat zijn echte professionals met allen een goed lopend eigen bedrijf. Er is dus echt wat te winnen op 19 januari bij Master You Radio AmsterdamFM

 

#MasterYourRadio elke vrijdag tussen 11-12 uur bij AmsterdamFM

Comments are closed.