Viggo Waas, het Noorderparkfestival en Smart & Sexy tips bij #JeMoeder

Fotografie Joris van Bennekom

Deze zaterdag belt Je Moeder tussen 11-13uur met Viggo Waas over het einde der tijden. De mannen van de Ploeg weren zich tegen het vergaan van de wereld in 2012. Hoe? Dat kun je zien in de voorstelling 2012 van de Ploeg. Verder Ronald Keizer die verklapt de line-up van het Noorderpark Festival volgend weekend in Amsterdam.

Natuurlijk het laatste nieuws van Rivelino Rigters over Whateverdam. Is Metha Molenaar opgeladen na een weekendje Oost-Groningen en heeft zij weer een muziektip. En Lisa Portengen voorziet je van het perfecte Pinksterweekend met haar Smart&Sexy tips.

Het thema van deze week is Pink. Maar wil je voorkomen dat Je Moeder alle vijf de albums van deze rockchick integraal draait, stuur je verzoeknummers via twitter @AmsterdamFM, @Amberroner of praat mee met #JeMoeder.

Voor iedereen die moeite heeft met uit bed komen, plaatst Je Moeder na afloop alle gesprekken en tips onder dit bericht! Zo mis je niets!

Je Moeder’s hoogtepunten? De interviews!

Viggo Waas vertelt wat hij nog zou doen als de wereld volgens de Maya voorspelling vergaat op 21 december 2012. Want daar gaat de voorstelling ‘2012’ over die hij met de Ploeg op de planken van de Meervaart (2 juni) en het DeLaMar (10, 11 en 12 juni) brengt. Verder praat hij Je Moeder bij over het 25-jarig jubileum van NUHR eind dit jaar in de Kleine Komedie.

Ronald Keizer is programmeur van het Noorderparkfestival. Hij vertelt alles over de verrassende line-up van dit gratis festival volgend weekend in Amsterdam Noord. En Zwart Licht is de grote afsluiter voor het vuurwerk. Check hun laatste single Leeroy Draait Door.

Lisa Portengen geeft tips over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en ze geeft 9 juni in de hoofdstad  een Smart&Sexy flirtworkshop voor single ladies. Inschrijven kan via www.smartensexy.nl.

Rivelino Rigters werkt met zijn band Rive aan een nieuw album. En hij vertelt Je Moeder de ene na de andere primeur over de vorderingen.

Muziekmoeder Metha opende deze zomerse editie van Je Moeder met een heerlijk nummer uit de Braziliaanse muziekdoos. De titel is een tongbreker Umbabarauma wat zoiets betekend als dribbelen als voetballer. Behalve muziekles deze keer ook spraakles.

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?