Politieke Junkies door Wouke van Scherrenburg

Wouke van Scherrenburg gaat weer presenteren. Voor het komende seizoen heeft het programma Politieke Junkies journalist en commentator Van Scherrenburg aangetrokken als co-presentator. Van Scherrenburg vervangt Pieter Hilhorst, die wethouder in de hoofdstad is geworden. Politieke Junkies was tijdens de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen bij de VARA te zien op Nederland 2, en is dit seizoen live via de website van De Balie en themakanaal Politiek24 te volgen. Politieke Junkies is een wedstrijd politiek commentaar geven. Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen maandelijks in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Zij worden beoordeeld door een politicus.
Van Scherrenburg: ‘Ik heb lang geaarzeld om nieuwe verplichtingen aan te gaan, maar Politieke Junkies is zo’n geweldig programma door de scherpte, de humor en de ontrafeling van politieke strategieën en spelletjes, dat ik niets anders kon dan hartgrondig ja zeggen.’

Van Scherrenburg zal de avonden samen met Martijn de Greve presenteren. De eerste aflevering is op vrijdagavond 27 september in De Balie.

 

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?