Met allemaal leegstaande panden in de stad is ‘pop-up’ helemaal een trend geworden. Overal rijzen kleine restaurants, galerieën en winkeltjes de pan uit. Dat is leuk voor een beginnende ondernemer, maar nóg leuker wanneer het een succes wordt en de onderneming blijft bestaan. Restaurant Baut aan de Wibautstraat had dat geluk en gaat straks door in de voormalig Citroën-garage op het Stadionplein. In Ritme van de Stad spreekt eigenaar en chefkok Michiel van der Eerde over de doorstart van zijn restaurant, “Baut-Zuid”.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.