Postmen is back & Rive the band on track bij #JeMoeder

Foto: Linda Bouritius

Je Moeder op maandag had deze week de ene primeur na de andere op muziekgebied. Postmen is vijftien jaar na het debuutalbum Documents terug in de bijna originele formatie.

Het management De Water Music & Media gaf Je Moeder de primeur in de Amsterdamse ether van de single ‘Alles gaat voorbij’.

Rivelino Rigters, frontman van Rive the band, laat van zich horen met misschien wel de nieuwe single van het aanstaande album: ‘Not the same’.

Je Moeder’s hoogtepunten? De interviews…
Backstage bij de Zwarte Cross sprak Amber Roner met The Anonymous Mis (Remon Stotijn), Maikel X (Michael Parkinson) en Alyssa Stotijn over vijftien jaar Postmen, het jubileum van Documents, hun comeback en de samenwerking met Doe Maar. ‘Alles gaat voorbij’ is de eerste single van de aanstaande EP van Doe Maar en een samenwerking tussen Kraantje Pappie, Doe Maar en Postmen.

In een openhartig gesprek, geeft Remon eerst antwoord op de vraag waar het succes van Postmen ooit begon. 

Voor het laatste nieuws over Postmen kijk je op hun website, facebook of volg ze via twitter. De single: ‘Alles gaat voorbij’ vind je in iTunes. Meer interviews van de Zwarte Cross met o.a. Baskerville, The Dirty Denims en Bertolf vind je op Shoudio (the location based audio app).

Rivelino Rigters praat Je Moeder iedere week bij over de weg naar hun aanstaande album. En ook deze week nieuwe onthullingen over de releasedatum, locatie en een ‘nieuwe’ single. Of misschien toch niet? Rivelino vertelt eerst hoe de single heet. 

Wil je in de gaten houden hoe het Rivelino vergaat op weg naar het nieuwe album van Rive the band? Volg hem via zijn blog of twitter: @BlackRockstar78

 

Foto: Linda Bouritius

Comments are closed.