Profilering en zichtbaarheid als ondernemer of op de werkvloer bij Master You

Vandaag bij Master You in gesprek met radiocollega’s Edwin Kleiss en Katja Zwart van de podcast Zaanse Zaken.

We praten over hun ambities met betrekking radio en podcasting en het hebben van goede gesprekken met hun tafelgasten. Maar ook over het thema van deze week  en dat is: Profilering en zichtbaarheid als ondernemer maar ook bijvoorbeeld op de werkvloer. 

De pitch van deze week komt van Martina Schneider van Up coaching.

Profileren kan op vele manieren  wij van Master You denken dat het ultieme doel is je uiteindelijk zo authentiek mogelijk te kunnen laten zien. Daarbij professioneel te zijn en met een duidelijk verhaal

Vaak zie ik het één of het ander en daarom is het niet voor niets ook een uitdaging profilering als ondernemer of op de werkvloer hoe pak je dit aan?

 1. Je ware gezicht laten zien
 2. Toneelspelen als een kameleon en toch je prettig hierin voelen
 3. Je kwetsbaarheid en laten zien en hier je kracht van maken
 4. Een duidelijk verhaal hebben die continue aan verandering onderhevig is
 5. Zichtbaarheid kweken op een manier die bij je past.

Welke vorm kies je?

 • Schrijven
 • Beeldend
 • Social media
 • Video
 • Spreken
 • Netwerken

Hier gaan we vandaag over praten, Roeselien Wekker presentatrice van Master You en tevens pitch en personal branding expert geeft tips en samen met de tafelgasten  en pitcher  van deze Martina schneider nemen ze elkaar  een beetje onder de loep. Leren van elkaar en natuurlijk voor jou als luisteraar, wat wil jij vandaag nog anders doen als het gaat om profilering en zichtbaarheid? Luister je mee? Zo meteen tussen 11-12 uur en maandag in de herhaling ook om 11 uur.

Comments are closed.