R.S.O.C.: Harde pokoe uit Oost

Vijf jongeren uit Oost hebben de laatste maanden samen met de bekende rapster Bad Brya hard gewerkt aan hun eerste echte rap. Ze kwamen de afgelopen maanden in buurtcentrum Javart bij elkaar en maakten hun eigen teksten, werkten aan de opnames in de studio en ontwierpen hun eigen logo, cd hoes en look.

Vanaf 10 mei gaat R.S.O.C. on Tour in Oost om hun nieuwe rap te presenteren. De tour gaat langs diverse locaties in Oost.

De rapgroep R.S.O.C. is opgezet in het kader van het project Samen in Oost en Centrum.

Dit project is een samenwerking van Civic, Dynamo, IJsterk, Stichting Prisma en de stadsdelen Oost en Centrum. De rapgroep werd begeleid door jongerenwerk Civic. Het doel van deze samenwerking is het beter integreren van mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen buurt. Door het stimuleren van geïntegreerde vrijetijdsbesteding en het bevorderen van ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking.  

Tourdata:

9 juni              Muiderpoorttheater, Open podium voor jong talent East Site

(kaartjes te koop bij Muiderpoorttheter, www.muiderpoorttheater.nl)

23 juni             Buurtcentrum Transvaal, tijdens Kickboxgala

Luister in onderstaande geluidsfragmenten naar de plaat die R.S.O.C. heeft gemaakt én het interview dat zij hadden op AmsterdamFM. Vergeet ze niet te gaan bekijken tijdens het Open podium in het Muiderpoorttheater op zaterdag 9 juni.

Leave a Reply