Radio PLAY: the Story of Stuff – 15:00-16:00, 8 november 2012

We zijn in ‘crisis’, massaal wordt afgegeven op ‘het kapitalisme van vandaag de dag’ en het consumentisme wordt aangewezen als de motor waarop onze ondergang draait.

Deze (actuele) ontwikkeling is deze maand november de aanleiding voor het Amsterdamse Filmhuis Cavia om de programmering geheel in het thema ‘Cavia in Crisis’ te zetten. In een gevarieerd aanbod van films, documentaires en animaties onderzoekt het filmhuis doembeelden, uitwerkingen en alternatieven van het kapitalisme. Wat inspireert ons om te geloven dat we er niet aangaan, maar de tijd voor iets nieuws is aangebroken?!

 

Radio PLAY gaat op onderzoek naar originele oplossingen, alternatieve vormen van consumentisme en idealistische projecten voor een nieuw bewustzijn.

 

 

 

Presentatrice Gian van Grunsven onderzoekt in het programma Radio PLAY bronnen van spontane creatie: samenspel, inspiratie en improvisatie.

Opnames zijn op donderdagen van 15:00-16:00uur in de Openbare Bibliotheek van Amsterdam (4rde etage)

LIVE te luisteren via de ether (106.8) en de kabel (103.3).

 

Gasten/ Improvisatieacteurs donderdag 8 november: Bert Hana, Stefano, Jochem Meijer, Emil Struijker Boudier en Wouter Monden.

Muziek: Sacha Hoedemaker

Leave a Reply