Radiocollege Amsterdam Leeft – Vervolg ondernemerschap

Vandaag was er een speciale uitzending van Radiocollege. We gingen namelijk terugblikken op een uitzending van vorig jaar. In deze uitzending maakten we kennis met de studenten van de minor Ondernemerschap. Tijdens deze uitzending presenteerden verschillende HvA studenten hun start-up door middel van een pitch.

En vandaag kwamen deze studenten terug om te vertellen hoe het de afgelopen maanden is gegaan met hun bedrijf. Hebben ze wat gedaan met de tips die ze kregen na de pitch? Bestaat het bedrijf uberhaupt nog? Hebben ze al winst gemaakt? Dit is allemaal te horen in de uitzending van vandaag!

De vorige uitzending van 18 september 2015 is hier terug te luisteren.

Te gast waren: Laurens van der Horst (Coördinator minor ondernemerschap HvA), Martin Haring (het centrum voor ondernemerschap HvA) en de HvA studenten Elise Lok (WOLK), Tim Stam (Your BnB Host)

Presentatie: Dimphy Curiel en Japke Ebbingefoto 4

Amsterdam Leeft is het Radiocollege van AmsterdamFM en de Hogeschool van Amsterdam. Academici, beleidsmakers, ervaringsdeskundigen, ondernemers en studenten van de HvA gaan met elkaar in gesprek over stadsvraagstukken.


More Berichten for Show:

Comments are closed.