Reid Ross verslaat Rotterdam

De hockey-ers van Amsterdam hebben het tot nog toe lastig op het hoogste platform van de Nederlandse hockey competitie. Een overwinning op Rotterdam in eigen huis zo dan ook meer dan welkom zijn.

 

Ondanks goed veldspel van de Amsterdammers in de eerste 35 minuten, waren het de Rotterdammers die met de voorsprong richting de rust gingen. Even leek het er op dat de geplaagde club – onder andere aanvoerder Billy Bakker viel deze week af voor de Oranje-selectie – een nieuwe nederlaag tegemoet ging.

 

Justin Reid Ross

Maar in de tweede helft werd het beste wapen van Amsterdam in stelling gebracht. Justin Reid Ross scoorde de volle 100% door drie strafcorners en een strafbal te verzilveren. Daar konden twee treffers van Rotterdam niets meer tegen doen.

 

Door de overwinning komt Amsterdam in punten gelijk met Rotterdam en is de aansluiting met de (sub)top gevonden. Volgende week wacht het duel met het veel lager geklasseerde Tilburg. Het is te hopen voor coach Alyson Annan dat haar ploeg deze lijn weet door te zetten en de boordnodige punten weet te verzamelen. Maar anders is daar altijd nog… Reid Ross.

Comments are closed.