Op 16 mei wordt er voor één dag een bijzonder restaurant geopend in het Flevopark. Non-profitorganisatie Taste Before You Waste schotelt de gasten dan maaltijden voor die geheel bestaan uit producten die niet meer verkocht mogen worden in winkels. Op deze manier vragen zij aandacht voor voedselverspilling. Naast het openen van dit restaurant is de organisatie nog veel meer bezig met voedselverspilling. Wat zij allemaal doen bespraken we met oprichtster Luana Carretto.
Recent
Vandaag
Uitgelicht
Springvossen 23 mei | Jacqueline de Jong
Springvossen 16 mei | Bart Rutten – Centraal Museum
Wie Wat Bewaart 13 mei | Nanda van Bodegraven over de Vrijheid van Amsterdam
Springvossen 9 mei | Koen Ottenheym over L.B. Alberti’s Over de Bouwkunst
Wie Wat Bewaart vanuit het Allard Pierson 6 mei | Hans Mulder
Tags
#Ritme
ajax
amsterdam
AmsterdamFM
AmsterdamLight
Atelier Amsterdam
beeldende kunst
brand
D'66
Emma Louise Diest
Fabiola Veerman
festival
film
Gemeente Amsterdam
gvb
hedendaagse kunst
interview
Kunst
Kunst & Cultuur op vrijdag
Kunst cultuur
KunstKieken
literatuur
Metha's Muziek
Metha Molenaar
muziek
OBA
Oscar van Oorschot
podcast
politie
PvdA
Rijksmuseum
Ritme van de Stad
Robert van Altena
Sander Oudkerk
schilderkunst
Schiphol
SP
Springvossen
tentoonstelling
Theater
Toekomstmuziek
UvA
vluchtelingen
voetbal
vvd