Ruim 3400 deelnemers tijdens tweede editie Ajax Run

ajax run
 

Vandaag vond de tweede editie van de Ajax Run plaats. Een run die wordt georganiseerd door de Ajax Foundation & Ajax. De opbrengsten gaan naar de Ajax Foundation. Deze zullen worden gebruikt voor een G-dag in april. Er deden ruim 3400 deelnemers mee.

 

Onder het genot van een prachtig zonnetje begonnen de kids aan hun race. De Ajax Vrouwen verzorgden daarvoor de warming-up. De finish lag in de Amsterdam ArenA. De prijsuitreiking voor de kinderen werd gedaan door Ajax speelster Anouk Hoogendijk.

 

Daarna werd door mister Ajax Sjaak Swart het startschot gegeven voor de 5 km. Er liepen ook een paar Ajax prominenten mee. Zo deden de Ajax Vrouwen Daphne Koster, Kelly Zeeman, Marlous Pieëte en Chantal Ridder mee, ook oud keeper Stanley Menzo liep mee en Tarik Oulida. De prijsuitreiking van de 5 km werd gedaan door de geblesseerden spelers Arek Milik & Thulani Serero samen met Sjaak Swart.

 

Snel daarna gaven Milik en Serero het startschot voor de 10 km. Nadat iedereen gefinisht was in de ArenA kon iedereen genieten van de wedstrijd Vitesse – Ajax op een scherm dat in de ArenA was opgehangen.

 

Tijdens het evenement sprak Wedstrijdritme verslaggever Raoul El Ouni met niemand minder dan mister Ajax Sjaak Swart:

 

Ook sprak hij met oud assistent trainer Heini Otto:

Onze programma's

Zelf radio maken?

AmsterdamFM wordt gemaakt door vrijwilligers. Wil je ook radio maken?