Rumour Has It, Magneet Festival en Rive the Band bij Je Moeder

De eerste uitzending van Je Moeder op maandag stond in het teken van het Magneet Festival, Gay Pride en een update over het aanstaande album van Rive the Band. Er is de komende week weer genoeg te beleven in de hoofdstad en erbij zijn is beleven. Met Magneet en Rumour Has It heeft Je Moeder een aantal juweeltjes in handen. Wil jij nou ook een keer je weekend doornemen of je uitagenda delen met Je Moeder? Laat het weten via twitter: @AmsterdamFM, @AmberRoner of met #JeMoeder.

Je Moeder’s hoogtepunten? De interviews
Zondagnacht kreeg de organisatie van Magneet officieel het festivalterrein aan de Oostpunt in handen. Kim & Barbara van Magneet vertelden bij Amsterdam Roest wat ze gepland hadden voor de zondagnacht en wat het Magneet Festival precies inhoudt. 

Claire van Magneet geeft Je Moeder de primeur van de line-up. Daarnaast legt ze uit hoe jij kan genieten van deze creatieve vrijplaats tijdens de twaalf festivaldagen in de weekenden van 24 augustus tot en met 16 september. Maar eerst verklaart ze de donder in het gesprek met Kim & Barbara van de dag ervoor.

Meer informatie vind je op www.magneetfestival.nl. Of volg het Magneet Festival via twitter @Magneetfestival of kijk op de Magneet Festival Facebookpagina.

Maartje Weijers is organisator van de feesten onder de naam Rumour Has It. Komende vrijdag is er een speciale editie in Club Air. Daarnaast varen ze mee tijdens Gay Pride op boot 22 in een speciaal bunny thema. En dat is dan weer omdat ze samen met Lot Madeleine het initiatief heeft genomen voor een speciale Playboy: voor vrouwen die van vrouwen houden. Maar eerst legt ze uit wat Rumour Has It precies is. 

Alle informatie over Rumour Has It op vrijdagnacht 3 augustus aanstaande in Club Air vind je op Facebook.

Tot slot Rivelino Rigters over de opnames die ze deden van het aanstaande album van Rive the Band in Rome. Maar ook over de nieuwe sound en wat de volgende stappen zijn op weg naar de eerste single. 

Rivelino heeft een blog waarop je al zijn avonturen en overdenkingen leest.

Comments are closed.