SAIL 2015 non-stop LIVE op televisie bij SALTO

Van 19 t/m 23 augustus 2015 vindt in en rond de Amsterdamse IJhaven het mega-evenement SAIL Amsterdam plaats. Deze negende editie belooft de grootste SAIL ooit te worden. De lokale publieke omroep SALTO, met het kantoor en de studio's aan diezelfde IJhaven, zal dit gebeuren dan ook vanzelfsprekend in beeld brengen via het televisiekanaal SALTO 1. Vanaf de feestelijke intocht op 19 augustus tot en met de laatste afvaart op 23 augustus houdt SALTO de camera's gericht op SAIL 2015.

 

Vanuit de SALTO studio aan de IJ-haven wordt vijf dagen lang, van 9 uur 's ochtends tot 21 uur 's avonds, een panoramisch beeld gegeven van alle activiteit op het water. De live beelden worden ondersteund door de live radio-uitzendingen van StadsFM, met een speciale SAIL-programmering van het dagelijkse nieuwsprogramma Amsterdam FM.

 

Hoewel SALTO normaal gesproken alleen programma's voor de regio Amsterdam uitzendt, heeft Ziggo speciaal voor deze gelegenheid het Evenementenkanaal 999 beschikbaar gesteld. Hiermee zijn de lokale live-beelden in het hele land te ontvangen voor iedereen met een Ziggo-aansluiting. Zo plaatst SALTO, samen met Ziggo, heel Nederland op de eerste rang, zonder last van de drukte langs de kade, onder het motto: 'Wees erbij op 't IJ'. Bovendien zullen de live-beelden te zien zijn via de megaschermen van Ngage Media in Amsterdam.

 

SALTO is al sinds 1984 het public access kanaal van Publieke Omroep Amsterdam en biedt aan alle Amsterdammers een podium om hun beeld van Amsterdam te delen met een breed publiek.

 

In de regio Amsterdam is SALTO 1 te ontvangen op de volgende kanalen: Ziggo kanaal 37 (zonder mediabox: kanaal 325) KPN, Telfort en XS4All kanaal 572

 

Overige digitale aanbieders kanaal 2029 Buiten Amsterdam zijn de live uitzendingen te volgen via het Ziggo Evenementenkanaal 999. Wereldwijd zijn alle SALTO programma's te ontvangen via de live-streams op www.salto.nl

Comments are closed.