Vandaag bij Master You samenwerking binnen teams en persoonlijk leiderschap.

Vandaag wordt de uitzending herhaald tussen 11-12 uur.bij Master You

Luister het hieronder terug of luister alle uitzendingen van Master You hier terug.

Zoals je inmiddels misschien wel weet praten we elke week met ambitieuze professionals over hun expertise maar ook over een thema die direct een link heeft aan persoonlijke ontwikkeling. Deze week is het thema: persoonlijk leiderschap en samenwerking.

Wat zijn de essentiële factoren die een rol spelen om een succesvol team te zijn/ Of je nu in loondienst werkt met collega’s of als ondernemer met samenwerkende partners? Op deze vragen geven wij vandaag antwoord

Samen met Nienke van Dijk, Sarah Jansen en Roelf Hut gaat gespreksleider en presentatrice Roeselien Wekker hierover in gesprek.

 

Tafelgast: 

  1. Nienke van Dijk (1980) is mindset coach en auteur van het boek The Power of Choice.

Het is Nienke’s missie om mensen die verandering willen, daadwerkelijk de verandering door te laten maken en dus het beste uit zichzelf en hun leven te halen.

Met haar jarenlange ervaring als HR Director en door haar eigen 180-graden draai in het leven heeft zij gezien hoe bepalend het is hoe je naar jezelf kijkt en hoe je naar de wereld kijkt.

Veel mensen zitten vast in de status quo. De status quo van hun leven. (Bijna) Alles is het resultaat van je keuzes. Ontevredenheid kan het begin van verandering en groei zijn.

 

Pitchers:

2. Sarah Jansen, 30 jaar oud, van Irakese komaf, die lef, creativiteit en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Afgestudeerd op de Business School of Schotland, erna startte zij haar carrière als financieel adviseur. Ze bleef echter niet binnen de kaders en volgde haar passie voor ondernemen, door naast haar baan 2 succesvolle ondernemingen voor haar ouders op te zetten. Ze bleek al een ware ondernemer op jonge leeftijd en wilde niets anders dan voor haarzelf te beginnen in de beauty & health branche. Sarah komt as vrijdag pitchen bij #MasterYouRadio we zijn erg benieuwd!

 

3. Roelf Hut de #BurgemeestervanGeluk. Hij laat mensen en bedrijven op een andere manier naar precies hetzelfde kijken. Want hij gelooft dat niemand is geboren voor middelmatigheid. Geen enkel bedrijf is doodgewoon, elk bedrijf is uniek en verdient een unieke aanpak. Vanuit een enorme creativiteit, oplossend vermogen helpt hij werkgevers om het rendement van hun bedrijf of organisatie te verhogen. Door het achterhalen en gebruik te maken van de latent aanwezige kwaliteiten van de medewerkers, maakt hij van jouw bedrijf een bedrijf waar werkgeluk centraal staat, het ziekteverzuim daalt, de klantgerichtheid en de winst

Comments are closed.